Vouwdaken - Palmiye

De vouwdaken van Palmiye zijn terrasoverkappingen voor aan de gevel van woningen. Met de strakke lijnen en modern design zijn de vouwdaken de ideale keuze om buiten te genieten met het comfort van binnen!

Silver Compact:

Genieten van de tuin

De Silver Compact is een compacte inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame.

Het moderne en stijlvolle design van de Silver Compact maakt het nog aantrekkelijker om elke dag te genieten van uw tuin.

Silver plus:

Modern en stijlvol

De Silver Plus is een inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen

Zorg voor extra comfort met onze uitgebreide mogelijkheden om  de zijwanden af te sluiten, zoals onze glassystemen. Ook afsluiten met louvres of diverse screens is mogelijk.

Vouwdaken - Palmiye

Onze realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Onze vouwdaken zijn van het merk Palmiye.

De btw op een terrasoverkapping is 21%. Indien de woning ouder is dan 10 jaar, kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de overkapping deel uitmaakt van de woning. Vrijstaande terrasoverkappingen hebben steeds het btw-tarief van 21%.

De vergunningsplicht hangt af van heel wat factoren. Bekijk ze in detail op de website van Omgevingsloketvlaanderen.

De prijs van een terrasoverkapping met  is afhankelijk van het soort materiaal en de grootte van de terrasoverkapping zelf. Voor een offerte op maat kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.