Terrasoverkappingen

Op zoek naar een duurzame en op maat gemaakte terrasoverkapping? Onze overkappingen worden geleverd in vaste maten en in maatwerk tot maar liefst 795 cm, uit één goot!

Voordelen van een terrasoverkapping

Waarom een terrasoverkapping?

Een overkapping biedt een meerwaarde aan jouw woning. Zowel jouw tuin als huis worden er mooier door en je hebt meer bergingsruimte!

Het creeërt een extra schaduwplek in de tuin. Zo ben je beschermt tegen de zonnestralen en houdt het je koeler tijdens de zomer.

Een terrasoverkapping voegt een extra leefruimte toe aan jouw woning. Hierdoor kan je het hele jaar extra genieten van jouw tuin!

Ontdek onze terrasoverkappingen

Bij Jurdie kan je terecht voor een terrasoverkapping op maat in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk hieronder alle onze soorten overkappingen.

Welk materiaal voor een terrasoverkapping?

Bij het zoeken naar een terrasoverkapping in Herzele heb je waarschijnlijk de vraag: uit welke materiaal moet de terrasoverkapping gemaakt worden? Bij Jurdie bestaan de terrasoverkappingen uit aluminium, polycarbonaat of glas.

Terrasoverkapping met polycarbonaat of glas

Een terrasoverkapping van polycarbonaat is andere populaire keuze door zijn duurzaamheid. Hiernaast is het ideale overkapping doorheen het jaar. Zo houdt het tijdens de wintermaanden de warmte makkelijk binnen.

Ten laatste heb je met polycarbonaat weinig onderhoud nodig omdat vuil minder zichtbaar is.

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen zijn enorm populair door het stevige materiaal. De populariteit is grotendeels te danken aan de  lange levensduurte en het weinige onderhoud die nodig is. 

Een ander groot voordeel is dat aluminium roetvast is en dus bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ten laatste heb je met heel wat mogelijkheden op vlak van kleur en is het nog eens combineerbaar met andere materialen

 

Jouw terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping die perfect bij je past? Bij Jurdie kan je een terrasoverkapping laten plaatsen helemaal in jouw stijl en grootte. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Veelgestelde vragen

Bij Jurdie maken we al jaren terrasoverkappingen op maat met duurzame materialen. Tevens biedt de zaakvoerder een uitstekende service en komt hij de overkappingen zelf plaatsen. Hierdoor kan de klant steeds rekenen op een correcte afwerking!

Onze alminiumdaken hebben een garantie van 10 jaar. De overkappingen van het merk Palmiye hebben een garantie van 5 jaar.

Een overkapping kan je bij Jurdie op verschillende manieren uitbreiden van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Voor terrasoverkappingen van maximaal maximaal 40 vierkante meter is er geen vergunning nodig. Hiernaast kan het wel zijn dat er een meldingsplicht nodig is. Voor meer informatie kan u terecht op de website van de Vlaamse overheid.