Epic-line

De Epic-line heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. De Epic-line heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem. Dit systeem wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld. Vraag naar de vele opties!

Dakbedekking
De Epic-line met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melk glas ook mogelijk.

  • Bovenliggende daklastconstructie met extra sterke profielen
  • Een vlak aanzien vanaf de onderzijde van het dak én liggers die niet boven de goot uitkomen
  • Optioneel met een naar uw keuze per veld in te delen schuifdaksysteem

Epic-line:

Voor buitenmensen

Optioneel met schuifdaksysteem Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd. Dit is geheel naar eigen inzicht in te delen.

Flexibele dakhelling
Het scharnierbare muur- en gootprofiel zorgen voor een flexibele dakhelling. Dit is een van de voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere aanbieders.

Overkapping met kwaliteit
Daklastconstructie met extra sterke profielen
8 mm veiligheidsglas
Optioneel schuifdaksysteem
Scharnierbaar profiel
Geïntegreerde regengoot​
Op maat geplaatst

Beschikbare afmetingen

Epic-line terrasoverkappingen

Realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Een goede afmeting is afhankelijk van welke functies jouw overkapping zal vervullen. Als er bijvoorbeeld een loungeset aanwezig zal zijn, dan heb je al snel 20m² nodig.

Een overkapping kan je bij Jurdie op verschillende manieren uitbreiden van een extra schuifwand tot screens. Contacteer ons en we helpen je graag verder!

De prijs voor een overkapping op maat wordt bepaald door het soort materiaal en de totale afmetingen. Voor een offerte op maat kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!