Classic-line

De Classic-line overkapping is een hoogwaardig basismodel. Een duurzame veranda waar u lang plezier van zult hebben. Aantrekkelijk geprijsd en mogelijk in 3 stijlvarianten. Deze wordt geleverd in vaste maten en in maatwerk tot maar liefst 795 cm, uit één goot! 

Classic-line:

Kwaliteit en comfort

Het scharnierbare verandaprofiel en de flexibele dakhelling van de classic-line verandadaken wordt geleverd in vaste maten en standaard kleuren en zijn zeer geschikt voor verdere afwerking van glazen wanden op aluminium onderconstructies.

Hoogwaardige aluminium profielen waarop u naar wens polycarbonaat platen of veiligheidsglas kunt laten monteren in diverse uitvoeringen, zoals helder, opaal en warmtewerend glas.

Flexibele dakhelling
4 standaard kleuren + Alle RAL-kleuren
8 mm veiligheidsglas
Scharnierbaar profiel
Tot 795 cm breed uit een goot
Op maat geplaatst
Trendline_RAL9016_Render_001
Een tuin om van te genieten

Beschikbare afmetingen

Classic-line terrasoverkappingen

Realisaties

Naast het adembenemende design, onderscheiden onze producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen op maat. Welke soort overkapping je ook nodig hebt, wij kunnen jou helpen! 

Veelgestelde vragen

Het grootste voordeel van een aluminium overkapping is de duurzaamheid. Aluminium is bestand tegen de verschillende weeromstandigheden en roest. Hiernaast is er weinig onderhoud vereist en dus extra genieten!

Bij overkappingen aan huis niet hoger dan 4 meter is er in principe geen vergunning nodig en enkel een meldingsplicht. Is de overkapping toch hoger dan 4 meter? Dan is een vergunning verplicht. Voor meer informatie kan u terecht bij Omgevingsloketvlaanderen.

De kostprijs van een terrasoverkapping is afhankelijk van de grootte en soort materiaal. Voor een prijsofferte kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!